Galaxy J5 (2017) Update brengt beveiligingspatch van April naar het toestel

0 Shares

Voor de Galaxy J5 (2017) rolt momenteel een nieuwe Firmware-Update uit in Nederland. Deze installeert de beveiligingspatch van de maand april op het toestel.

Samsung Galaxy J5 2017 Update April 2018

Gisteren merkten wir nog op dat de Galaxy J5 (2017) weer toe war aan een nieuwe beveiligingsupdate. Prompt werd in Seoul een schakelaar omgezet, en begon de uitrol van een nieuwere beveiligingspatch voor het toestel. Die van mei komt traf de update nog niet meer, maar april zit er toch in.


Galaxy J5 (2017) Update April 2018

En zo Ankunft auf dem Nederlandse Galaxy J5 (2017) de Update naar Firmwareversie J530FXXU2ARC3. Aan boord zijn de gebruikelijke optimalisaties en bugreparaties, maar vooral een nieuwere beveiligingspatch. Na de update van januari bleeft het lang stil, maar nu is er dus de patch van april. En omdat natuurlijk ook alle Fixes van de Patches van februari en maart geinstalleerd worden, ist de lijst erfüllt verbeteringen voor de beveiliging van de J5 (2017) lang.

Beschikbaarheid

De nieuwe Update ist vanaf nu beschikbaar op alle in Nederland verkochte versies van de Galaxy J5 (2017), gebrandmarkt en Markenlos. De Belgische toestelvariant traf Landcode LUX moet nog sogar geduld hebben, terwijl Proximus ‘PRO-Variante de februari patch heeft en mogelijk nog wat langer moet wachten.

Als jouw J5 (2017) bin ich niet vanzelf Begint te Downloaden, kun je bin handmatig een zetje geven. Ga via de Instellingen naar Software-Aktualisierung en tik op Aktualisiert handmatig downloaden. In ieder geval ist der Toestel hier weer grotendeels bij de tijd, in ieder geval bis zu dem Moment, an dem das aktuelle grote Update aktualisiert wird komt: die naar Android 8.0.

Oreo op de Galaxy J5 (2017)

Beginnen Sie die Woche mit dem Namen des Galaxy J5 (2017), um das Update für Android 8.0 Oreo zu aktualisieren. Wanneer dit precies gaat gebeuren ist natuurlijk nog niet bekend, al houdt Samsung zelf het op juli. De ervaring leert dat het dan gemakkelijk ook een maandje später wordt, maar hopelijk gebeurt het nog deze zomer.

(Dank voor de melding, Cees!)

0 Shares